Fick  en gåva av min älskade dotter en stor ängel så vacker och denna dikt , Hon förstod mig mer än jag trodde

" en liten inblick i min uppväxt fram till jag va 20år "

Liten flicka föddes på vår jord
Med röda lockar
Ett hjärta av glädje och kärlek
Föddes liten flicka
Världen var så stor för liten flicka
Kunde knappt se eller förstå
Förstå varför det va så
Liten flicka växte upp

Ensam
Letade efter sin mors hand
Inget hon fann
Letade efter sin fars hand
Inget hon fann

Nya händer , ansikten hon letade upp
Ibland stora grova händer
Ibland elaka ansikten
Hon bara letade efter någons hand
För inget annat hon fann
Liten flicka lärde sig att förstå att världen där ute är inget att lita på
Liten flicka börja förstå

Lärde sig gå
Själv
Genom livet
Ibland hon saknade någons varma hand
Mammas hand
Pappas hand
Inget hon fann
Åren gick
Genom många snåriga stigar
Mörka rum

Stora händer
Främmande ögon
Rökiga rum
Hon saknade någon att hålla i hand
Tårar , sår , ärr
Skrik

Höga ord
Hon ville bort
Hitta någons varma hand
Hennes önskan föll sann
En egen liten flicka hon fick
En varm hand
Små varma händer
Ett leende
Av kärlek
Ett skratt
Ett skratt , ett leende som fick hennes att minnas
Minnas kärlek
Minnas glädje och ljus
All kärlek hon inte fick som liten flicka
Upplever hon nu av barnets skratt
Nu har hon någon som håller hennes hand
Som vandrar jämte
Genom hela livet
Och oavsätt om barnet befinner sig på andra sidan jordklotet

Om hon rider på en kamel el hoppar från ett berg
Så vet du

Du vet , att hon alltid älskar dig och alltid håller din hand...

Tack min älskade dotter Veronica!

Reikimaster och kristallterapeut

Jag vill hjälpa människor att hitta jämvikt i livet - att hitta balansen mellan kropp, själ och ande och att förstå sambandet mellan de tre. Med hjälp av kristallhealing, Reiki healing och Ört & Naturmedel kan man komma en bra bit på vägen till ett liv i balans och harmoni. Vid behov använder jag mig även av regressioner, massage samt personlig/medial vägledning.

Efter flera år av både fysiska och så småningom även psykiska problem (läs mer under "Min förändring), fick jag 1994 kontakt med naturterapeut Maths Blomqvist. Av honom fick jag den vägledning och den medicinska behandling som behövdes för att få mig på fötter igen. Mitt liv har förbättrats och berikats oerhört sedan dess. Mitt intresse för att hjälpa andra människor väcktes och med Maths vägledning utbildade jag mig till Kristallterapeut, Reiki Master och personlig/medial coach.

I behandlingarna använder jag gärna Maths Blomqvist ört- och naturmedel, vitaminer och mineraler. Tillsammans med kristaller och stenar kompletterar detta den förbyggande sjukvården.

Eftersom jag har haft djur sedan barnsben, har jag även haft möjlighet att använda olika behandlingar på dem. Det är fantastiskt att se vilka positiva effekter man kan uppnå! Med tanke på den villkorslösa kärlek, den tillit och trygghet som djur ger till oss människor, känns det extra bra att kunna ge något bra tillbaka till djuren.

Även den Indianska Filosofin är varmt nära mig på ett naturligt sätt, även natur och natur väsen Och har haft äran att träffa människor innom detta område under årens lopp.

 

 

Som så många andra har jag haft en tuff vandring genom livet. Att som barn aldrig få känna sig trygg och älskad, att ständigt bli misstrodd, sätter sina spår.

1988 hade det gått så långt att kroppen protesterade på många sätt – ständig värk i leder, nacke och skuldror. Konstant huvudvärk och stora sömnsvårigheter. Jag hade absolut ingen ork, ingen energi alls. En ond cirkel av läkarbesök, väntetider och utredningar startade. Mitt liv var totalt kaos och allt kändes meningslöst.

Så småningom berättade en väninna om Maths Blomqvist. Jag kontaktade honom på telefon och berättade vad jag gått igenom och hur jag mådde. Han rekommenderade clysmatik elixir och vitaminer, vilket jag satte igång med direkt. Jag började ganska snart märka en förbättring i kroppen, men den stora förändringen började efter att jag besökt Maths och han ställt en diagnos.

Med hjälp av aura avläsning och iris diagnostik kunde Maths läsa av mitt både mitt själsliv och min sjukdomsbild. Diagnosen var bl.a. sedan länge för stoppad tjocktarm vilket var anledningen till att mitt hjärta ”galopperade” . Behandling anpassades till min diagnos och redan första veckan började huvudvärken avta.

Efter ytterligare lite tid sov jag hela natten igenom och värken började ge sig. Utrensningen som nu skedde i min kropp, gjorde mig trött men det visade sig vara starten till ett nytt, bättre liv. Jag blev sakta men säkert starkare och starkare. Energin, kraften och livslusten återvände. Sambandet mellan kropp, själ och ande blev tydligt för mig under resans gång.

Mina tankar blev mer och mer positiva efterhand som min kropp helades. Den personlig/mediala utvecklingen har lett till att många nya saker kommit in i mitt liv, ,mitt sömnproblem och ”galopperande” hjärta har för bättras . Det har tagit några år, men nu är jag lugn, harmonisk och glad igen! Jag upplever en ny vacker energi och livslust och gläds var gång jag kan ge detsamma till någon annan.

Det har varit en jobbig men spännande resa och jag förstår nu hur unik och anpassad denna metod för helhetsläkning är. En del i denna läsprocess har varit tarmsköljning. För mig är det en välsignad uppfinning! Med hjälp av den, olika oljor, elixir, vitaminer och vägledning kan hela människan börja läka.

Jag vill tacka Maths för allt stöd och glädjer mig åt vårt nuvarande och kommande samarbete!
 

 

Hos Dragonfly: finns  mindre sortiment Kristaller och Stenar 
m.m.

Maths Blomqvists hälsoprodukter

ImageNaturläkaren och filosofen Maths Blomqvist har under årens lopp hjälpt tusentals människor till fysiskt och själslig hälsa.