Reikimaster och kristallterapeut

Jag vill hjälpa människor att hitta jämvikt i livet - att hitta balansen mellan kropp, själ och ande och att förstå sambandet mellan de tre. Med hjälp av kristallhealing, Reiki healing och Ört & Naturmedel kan man komma en bra bit på vägen till ett liv i balans och harmoni. Vid behov använder jag mig även av regressioner, massage samt personlig/medial vägledning.

Efter flera år av både fysiska och så småningom även psykiska problem (läs mer under "Min förändring), fick jag 1994 kontakt med naturterapeut Maths Blomqvist. Av honom fick jag den vägledning och den medicinska behandling som behövdes för att få mig på fötter igen. Mitt liv har förbättrats och berikats oerhört sedan dess. Mitt intresse för att hjälpa andra människor väcktes och med Maths vägledning utbildade jag mig till Kristallterapeut, Reiki Master och personlig/medial coach.

I behandlingarna använder jag gärna Maths Blomqvist ört- och naturmedel, vitaminer och mineraler. Tillsammans med kristaller och stenar kompletterar detta den förbyggande sjukvården.

Eftersom jag har haft djur sedan barnsben, har jag även haft möjlighet att använda olika behandlingar på dem. Det är fantastiskt att se vilka positiva effekter man kan uppnå! Med tanke på den villkorslösa kärlek, den tillit och trygghet som djur ger till oss människor, känns det extra bra att kunna ge något bra tillbaka till djuren.

Även den Indianska Filosofin är varmt nära mig på ett naturligt sätt, även natur och natur väsen Och har haft äran att träffa människor innom detta område under årens lopp.