Som så många andra har jag haft en tuff vandring genom livet. Att som barn aldrig få känna sig trygg och älskad, att ständigt bli misstrodd, sätter sina spår.

1988 hade det gått så långt att kroppen protesterade på många sätt – ständig värk i leder, nacke och skuldror. Konstant huvudvärk och stora sömnsvårigheter. Jag hade absolut ingen ork, ingen energi alls. En ond cirkel av läkarbesök, väntetider och utredningar startade. Mitt liv var totalt kaos och allt kändes meningslöst.

Så småningom berättade en väninna om Maths Blomqvist. Jag kontaktade honom på telefon och berättade vad jag gått igenom och hur jag mådde. Han rekommenderade clysmatik elixir och vitaminer, vilket jag satte igång med direkt. Jag började ganska snart märka en förbättring i kroppen, men den stora förändringen började efter att jag besökt Maths och han ställt en diagnos.

Med hjälp av aura avläsning och iris diagnostik kunde Maths läsa av mitt både mitt själsliv och min sjukdomsbild. Diagnosen var bl.a. sedan länge för stoppad tjocktarm vilket var anledningen till att mitt hjärta ”galopperade” . Behandling anpassades till min diagnos och redan första veckan började huvudvärken avta.

Efter ytterligare lite tid sov jag hela natten igenom och värken började ge sig. Utrensningen som nu skedde i min kropp, gjorde mig trött men det visade sig vara starten till ett nytt, bättre liv. Jag blev sakta men säkert starkare och starkare. Energin, kraften och livslusten återvände. Sambandet mellan kropp, själ och ande blev tydligt för mig under resans gång.

Mina tankar blev mer och mer positiva efterhand som min kropp helades. Den personlig/mediala utvecklingen har lett till att många nya saker kommit in i mitt liv, ,mitt sömnproblem och ”galopperande” hjärta har för bättras . Det har tagit några år, men nu är jag lugn, harmonisk och glad igen! Jag upplever en ny vacker energi och livslust och gläds var gång jag kan ge detsamma till någon annan.

Det har varit en jobbig men spännande resa och jag förstår nu hur unik och anpassad denna metod för helhetsläkning är. En del i denna läsprocess har varit tarmsköljning. För mig är det en välsignad uppfinning! Med hjälp av den, olika oljor, elixir, vitaminer och vägledning kan hela människan börja läka.

Jag vill tacka Maths för allt stöd och glädjer mig åt vårt nuvarande och kommande samarbete!